Европейската комисия представя своето , в което отново се потвърждава ангажиментът

...
Европейската комисия представя своето , в което отново се потвърждава ангажиментът
Коментари Харесай

EK определя стратегия за насърчаване на достойния труд в световен мащаб

Европейската комисия показва своето , в което още веднъж се удостоверява задължението на Европейски Съюз да отстоява достойния труд както в Съюза, по този начин и по света.

Премахването на детския труд и насилствения труд е в основата на това начинание.

Европейски Съюз предизвиква достойния труд във всички браншове и области на политиката в сходство с изчерпателен метод, ориентиран към служащите на пазарите в Европейски Съюз, в трети страни и в международните вериги на доставки. В признатото през днешния ден известие се дефинират вътрешните и външните политики, които Европейски Съюз употребява за постигането на почтени условия на труд в международен мащаб, като тази цел е сложена в центъра на приобщаващото, стабилно и устойчиво възобновяване от пандемията.

Като част от този изчерпателен метод Комисията приготвя нов инструмент, с който дейно да се забрани внасянето на пазара на Европейски Съюз на артикули, създадени посредством насилствен труд, както беше оповестено от ръководителя Фон дер Лайен в нейната за 2021 година Този инструмент ще обхване стоките, създадени в Европейски Съюз и отвън него, като съчетава възбрана със постоянна рамка за правоприлагане. Тя се основава на интернационалните стандарти и ще добавя настоящите хоризонтални и секторни начинания на Европейски Съюз, по-специално отговорностите за надлежна инспекция и бистрота.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР